I D E N T I T Y

Hey there!

Wij zijn Kim Addens en Daniëlle Giezen, twee enorme hairlovers en colorlovers! Na heel lang dromen, hebben we besloten om onze jarenlange ervaring en eindeloze passie te bundelen en samen verder te gaan onder de naam Color.Lab!

 

Onze filosofie bij Color.Lab is om een ervaring te creëren waarbij je even helemaal los komt van het dagelijkse drukke leven. Laat je lekker verwennen met een heerlijk kopje cappuccino, krijg een persoonlijk adviesgesprek, een ontspannen wasmassage op één van onze wasbedden en uiteraard het mooiste haar.

 

Wij werken met het Australische high-end merk Original&Mineral om de mooiste kleuringen te creëren, zonder gebruik te maken van ammonia en andere onnodig chemische stofjes. Daarbij hebben we ook alle styling producten en de hele verzorgingslijn van O&M, super mooi vormgegeven en lekkere producten in verpakkingen van gerecycled plastic. Dat past ook helemaal binnen onze filosofie; bewust om gaan met de natuur en producten die niet op dieren zijn getest.

 

Door de jaren heen hebben we veel gezien, geleerd en ervaren in het kappersvak. Wij vinden dat alles draait om een goed en eerlijk adviesgesprek, dat we echt de tijd voor jou en je haar nemen en dat we ons blijven ontwikkelen als colorspecialist en topstylist. Graag nodigen we je uit in onze stoel en maken we ook voor jou mooi, sexy en draagbaar haar!

 

Hope to see you soon!

 

Kim & Daniëlle

Kim Color.Lab kapsalon Hilversum

Kim Addens

Owner/Art director

passie

vakkundig

vernieuwend

oog voor detail

Daan Color.Lab kapsalon Hilversum

Daniëlle Giezen

Owner/Art director

oprecht

inlevend

gedreven

enthousiast

Denise Color.Lab kapsalon Hilversum

Denise Addens

Topstylist

geduldig

sportief

perfectionistisch

gek op edgy hairstyles

Faye - Colorlab. Hilversum Kapper - opt

Faye

Haarstylist

optimistisch

doorzetter

behulpzaam

houdt van een uitdaging

Jessica Color.Lab kapsalon Hilversum

Jessica

Topstylist

Professioneel

Natuurlijk

Enthousiast

Toegewijd

Naomi Color.Lab kapsalon Hilversum

Naomi

Haarstylist

Energiek

Leergierig

Enthousiast

Babbelaar

Sirah - Colorlab. Hilversum Kapper - opt

Sirah

Haarstylist

Behulpzaam

Leergierig

Enthousiast

Doorzetter