T R E A T M E N T S

Onze filosofie bij Color.Lab is om een ervaring te creëren waarbij je even helemaal los komt van het dagelijkse drukke leven. Laat je lekker verwennen met een heerlijk kopje cappuccino, krijg een persoonlijk adviesgesprek, een ontspannen wasmassage op één van onze wasbedden en uiteraard het mooiste haar.

ontspannen wasmassage
Ontspannen wasmassage
31725125_2122242171387633_4413226287032696832_n
Relax en leestafel
Relax en leestafel

Semi- permanente kleuring vanaf 39,95

Met een semi-permanente kleuring kan je je haar donkerder kleuren en de toon van je kleur veranderen. Lichter kleuren is niet mogelijk. De kleur zal niet diep in je haar dringen en zodoende ook vrij weinig op grijs haar doen. Naarmate het wassen zal de kleur slijten en rustig wegblenden in je eigen haar. Hoelang dat precies duurt is afhankelijk van de gekozen kleur, je thuisverzorging (belangrijk dat je de juiste shampoo, conditioner en maskers gebruikt) en je haarkwaliteit.

Ideaal als je je haarkleur intenser, warmer, koeler of dieper wil maken met veel glans. De meeste mensen doen hier meestal een week 0f 8 mee.

Ook gebruiken we vaak een semi-permanente kleuring na een highlight of balayage. Deze zorgt ervoor dat de kleuren mooi zacht in elkaar overlopen. Na een oplichting is het haar vaak wat oranje of geel en moeten we dit weer corrigeren. Tevens zorgt het ervoor dat je uitgroei uiteindelijk veel minder storend is.